Jaguar XE předčasně odhalen!

Únavné poodhalování britského kladiva na německou prémii, bylo předčasně ukončeno. U Jaguaru nebyli dostatečně opatrní a při přeletu nad Londýnem, nezamaskovaný Jaguaru XE na plošině pod vrtulníkem, neunikl fotoaparátům dole pod ním.

Automobilka se neostýchala postupně odhalovat XE několik měsíců. Nejhorší na tom je, že až na pár ojedinělých výjimek, neukázala z nového XE nic významného. Jak velmi opatrně odhalovala milimetry chystané novinky, tak včera večer neměla problém ukázat auto rovnou celé.

Celá akce byla trochu v plánu zvýšení mediálního rozruchu kolem samotné premiéry, která proběhne ještě dnes večer. Zřejmě chtěli britské potenciální zákazníky upozornit na plánovanou premiéru v Paříži. Zřejmě však podcenili „ty dole“ a zejména jejich fotoaparáty. Díky některý z nich, si teď můžeme prohlédnout nového Jaguára v poměrně dobré kvalitě.

Jaguar XE má vysoké ambice. Chce oslovit zákazníky automobilek jako je Audi, BMW, Mercedes-Benz nebo Lexus. Hlavní zbraně jsou renomé značky, design, úsporné a výkonné motory a moderní technika.  Úspěch na domácím trhu je téměř jistý, ale úspěch v Evropě jistý rozhodně není.
Oficiální odhalení proběhne ještě dnes večer. Proto sledujte AutoRoad.cz a náš Facebook.

Zdroj: XEforums.co.uk

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy