Ford C-Max 2015 se již prohání po testovacích úsecích

Válka mezi malými MPV doslova zuří a každá automobilka, která má ve své modelové nabídce právě malé MPV, tak se snaží bý tou nejlepší.

Válka mezi malými MPV doslova zuří a každá automobilka, která má ve své modelové nabídce právě malé MPV, tak se snaží bý tou nejlepší. V poslední době se doslova roztrhl pytel s přifouklými rodinnými modely, takže zde máme například Citroen C4 Piccaso a nebo Volkswagen Golfu Sportsvan. Právě proti němu a i dalším se brzy postaví faceliftovaný Ford C-Max, který byl do výroby vpuštěn už před pěti lety.

Nyní je tedy potřeba po delších letech vůz omladit a včera se podařilo špionážním fotografům nafotit pár snímků, jak přibližně bude C-Max vypadat. Model přijme novou přední masku s lichoběžníkovou mřížkou a pozměněnými přívody vzduchu. Tento model také dostane mlhové světlomety. Stylingové změny jsou i v zadní části, změnou prošly i zadní světlomety.

O nabídce pohonných jednotek zatím nepadlo ani slovo, ale jak to tak bývá, očekávat lze bežnou nabídku motorizací od ostatních modelů. V nabídce se tak ukáže nejspíše úsporný zážehový motor o objemu 1,0 litru EcoBoost a 1.6 a 2,0 litrový motor TDCi.

zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy