Facelift Hondy CR-V pro rok 2015/2016 přinese hodně změn

Honda má již několik let současnou verzi velkého modelu CR-V a facelift jeho facelift je již za rohem.

O tom svědčí i nafocená testovací mula s plným maskováním, která se proháněla po Spojených státech amerických. Do prodeje šla současná generace už v roce 2011 a proto je nutné jej obměnit za novější. Testovací prototyp měl na sobě četné maskování, ale i tak je již jisté, že vylepšená čtvrtá generace CR-V dostane spoustu změn. 

Mezi ty se zařadí nová přední maska, světlomety, mřížka chladiče a také jiný zadní nárazník.Změn se dočkají i zadní světla a dveře zavazadlového prostoru. Naopak beze změn bude interiér, tam se prý ničeho převratnějšího nedočkáme. Pod kapotou americké verze se ocitne 2,4-litrový 4-válcový motor i-VTEC s výkonem 185 koní a s 221 Nm. Evropská verze CR-V pro změnu bude mít 1,6-litrový motor i-DTEC s výkonem 118 koní a s 300 Nm točivého momentu. K dispozici bude též 2,2-litrový motor i-DTEC s výkonem 148 koní a 349 Nm. 

V závislosti na volbě motoru, budou zákazníci moci volit mezi pohonem předních nebo pohonem všech kol. Oficiální odhalení CR-V pro modelový rok 2016 proběhne do první poloviny roku 2015.

Zdroj: Worldcarfans, Honda


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy