Maskované BMW M4 Convertible vyfoceno při testech

Slunečné dny svádí k projížďkám a k té se rozhodli i u BMW, kde se díky tomu povedlo zachytit připravovaný model M4 Convertible.

Ten svou oficiální premiéru odbude na konci června na festivalu rychlosti Goodwood Festival of Speed. Lehce maskované M4 Convertible prochází na poslední chvíli důkladným testováním v blízkosti okruhu Nürburgring v Německu. Vzhled vozidla vypadá velice drsně a je evidentní, že svými výkony a potenciálem nebude moc zaostávat za uzavřenou verzí M4.

Obě verze, kupé i convertible, využijí k pohonu 3,0-litrový benzínový šestiválec TwinPower Turbo, dodávající výkon 431 koní a maximální točivý moment 550 Nm. Vysoce výkonné M4 Convertible využije k přenosu síly na zadní nápravu standardní 6-stupňovou manuální převodovku, popřípadě 7-rychlostní automat DCT. S ohledem na fakt, že se jedná o otevřenou verzi, výkony vozidla jako takového budou malinko zaostávat za verzí kupé, avšak stále majitel může počítat s pořádným větrem ve vlasech.  

Nové BMW M4 Convertible bude pravděpodobně představeno na konci června  společně se speciální edicí BMW M5 na Goodwood Festival of Speed. Do prodeje půjde nové otevřené BMW M4 v druhé polovině tohoto roku.

zdroj: Worldcarfans,com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy