Nový Hyundai i20: unikátní fotografie

hyundai i20 | foto: Autoblog.it

Na unikátních fotografiích, které zveřejnil server Autoblog.it, je zachycena nová generace Hyundai i20. Na fotografiích je zřetelně vidět podoba zadních svítilen a také interiéru.

Díky neopatrnosti testovacího řidiče, máme dnes k dispozici unikátní fotky nové generace Hyundai i20, která bude světu představena v roce 2015. Jedná se o poměrně žádaný model, však si jej v roce 2013 pořídilo celkem 3609 českých řidičů.

Z fotografií můžeme odečíst zajímavé designové změny. Zadní svítilny dostaly nový design, který navazuje na víko pátých dveří. Vskutku neobvyklé jsou tmavě zbarvené zadní sloupky, které tak navozují dojem „plovoucí“ střechy.

Zároveň si můžeme prohlédnout modernizovaný interiér. V kabině nové i20 nalezneme kompletně předělaný vzhled přístrojové desky. Největší změnou, kterou z pořízených snímků můžeme vidět je nové, lépe vypadající podsvícení ovladačů ventilace a rádia, které bude mít o něco lepší grafiku.

Paleta motorů bude obdobná současné nabídce. Základem by se měl stát benzinový agregát s objemem 1,2 litru, který doplní dvě naftové motorizace: 1,1 CRDi a 1,4 CRDi. Na bližší technické specifikace si ještě musíme nějaký čas počkat.

Premiéra novou i20 bude čekat letos v Paříži a do prodeje by se mohl dostat začátkem příštího roku a možná i ještě letos na konci roku.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy