Faceliftované Porsche Cayenne přistiženo při testech

Porsche Cayenne druhé generace bylo představeno před čtyřmi lety a tak pomalu připravuje její důkladný facelift.

Jak bude upravený Cayenne vypadat, to automobilka tají, ale díky špionážním fotografům ze serveru Worldcarfans se podařilo zachytit pár snímků při testování, ze kterých se dá leccos odečíst. Díky snímkům je patrné, že u nového SUV od Porsche můžeme počítat s pozměněou přední maskou chladiče, jenž bude připomínat menšího sourozence Cajun.  

Dále je samozřejmostí nová mřížka chladiče,  vylepšené LED diody pro denní svícení, zadní nový nárazníkem a pozměněná grafika zadních světel. O paletě pohonný jednotech zatím nebyla řeč, ale moc bychom se nedivili, kdyby se pod kapotou modelu Cayenne S objevil starý známý 3,0-litrový twin-turbo motor V6.  

Tato zážehová motorizace produkuje 420 koní a 520 Nm točivého momentu. Novinkou se stane i hybridní varianta, která využije 3,0-litrový šestiválec spojený s elektromotorem. U této verze by měl výsledný výkon činit  416 koní a 589 Nm točivého momentu.

Nové Porsche Cayenne přijde na trhy začátkem roku 2015, takže jeho možný světový debut se zcela jistě odehraje na některém z nadcházejících světových autosalonů.

zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy