Budoucí generace Opelu Corsa přistižena při testech

Opel plně pokračuje ve vývoji svých modelů a mezi nimi je i příprava nové generace Opelu Corsa. Její současná generace má to nejlepší za sebou a tak je nezbytné jí v blízké době nahradit plnohodnotným nástupcem.

Špionážním fotografům se navíc včera povedlo zachytit zajímavý testovací prototyp, který vypadal právě jako nový Opel Corsa. Maskování vozidla hlavně v přední části připomínalo menší model Adam, ale jak je vidět, automobil zachycený na snímku má oproti němu větší čelní plochu a širší mřížku chladiče.

Zadní část vozu je nedotčena, ale dle nepotvrzených informací se dočkáme u nové Corsy vylepšeného interiéru s lepšími materiály, nového volantu  a lepších prvků výbavy, kam bude patřit například kvalitní audio systém.
O pohonných jednotkách zatím nepadlo ani slovo, ale rozhodně se dá očekávat, že nabídka bude podobná jako u sesterského Adama. To znamená že pod kapotou se může ocitnout například nový třiválec o objemu 1,0-litru SIDI Turbo , který má výkon 90 koní, popřípadě jeho silnější varianta 115 koní.
Nová Corsa se má údajně představit veřejnosti již v září, proto se do té doby budeme této novince i nadále věnovat.

zdroj: worldcarfans,com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy