Nová generace Audi TT přistižena při testování!

Pohotový špionážní fotografové ze serveru WorldCarFans dokázali ulovit hned několik fotek nové generace modelu Audi TT, která se proháněla po testovací trati v Německu.

Vůz byl zachycen téměř bez maskování a jak to tak vypadá, nová generace sportovního kupé od Audi bude vypadat zase o něco sportovněji. Změny lze spatřit například na nových předních reflektorech nebo přepracované přední masce chladiče.

Audi TT vyjede na nové podvozkové platformě MQB, kterou poskytl koncern Volkswagen, přičemž paleta motorizací bude  u nového TT poměrně pestrá. K dispozici bude základní 1,8 - litrový TFSI motor s výkonem 180 koní, dále 2,0 - litrový motor TFSI s výkonem 220 koní a nakonec nebude chybět ani varianta TT – RS, pod jejíž kapotou očekávejme pětiválcový motor s výkonem 380 koní.

Pohled do kabiny nové Audi TT  byl odhalen již minulý měsíc na veletrhu CES v Las Vegas a asi největším vrcholem byl masivní 12,3“ velký TFT displej. Interiér dostane nový sportovní volant, přepracovanou palubní desku, hliníkové obložení  a sportovních sedadla.

Třetí generace Audi TT bude odhalen příští měsíc na 84. ročníku autosalonu v Ženevě.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy