Mercedes-Benz CLS pro rok 2015 zachycen na špionážních snímcích!

Fotografům z britského magazínu Worlcarfans se podařilo zachytit prototyp faceliftované verze vozu Mercedes-Benz CLS pro rok 2015. Ta přinese spoustu změn jak v oblasti designu, tak i v oblasti výbavy.

Stylová čtyřdveřové kupé se připravuje na lehkou modernizaci pro rok 2015, která přinese přepracovaný přední nárazník a vylepšená zadní světla. Jak je na špionážních fotografiích vidět, přepracování se dočkal i zadní nárazník, který jako by byl připraven pro verzi AMG. 

Už dříve se podařilo několika špionážním fotografům zachytit i interiér, kde byl k vidění přepracovaný sportovní, kůží obšitý volant a větší displej systému COMAND. Co se bude skrývat pod kapotou faceliftované verzi, zatím není úplně jasné. Motory budou s největší pravděpodobností převzaty z aktuálního modelu, a to včetně motorizace z verze CLS 63 AMG, která používá benzínový twin-turbo motor V8 o objemu 5,5 litru s výkonem 585 koní a 800 Nm točivého momentu .

Oficiální uvedení faceliftovaného modelu CLS je naplánováno až na konec tohoto roku, takže do té doby se zcela jistě dozvíme další várku informací. 

zdroj: worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy