Faceliftované Porsche 911 Turbo zachyceno na špionážních snímcích!

Automobilka Porsche poměrně nedávno představila novou generaci modelu 911 Turbo na autosalonu ve Frankfurtu, ovšem nyní po krátkém čase se po silnicích prohánějí zamaskované prototypy, které nesou znaky dalšího faceliftu!

Na první pohled jsou drobné změny k rozpoznání i přes celkem dobré maskování. Vůz nese nový přední nárazník, který má přepracované přívody vzduchu, při pohledu na zadní část 911 Turbo si nelze nevšimnout nového zadního nárazníku a větších zadních světlometů.

Černou zakrývací páskou jsou přelepené i přední LED světlomety pro denní svícení, proč tomu tak je, to zatím není známo, ale je možné, že i tam se nějaká ta změna časem může objevit.  

Prozatím neexistují žádné zmínky o případně úpravě výkonu, ale současný model 911 Turbo má přeplňovaný 3,8-litrový šestiválcový motor, který vyvíjí 520 koní a až 710 Nm točivého momentu. 

Tyto parametry současné verzi umožňují zrychlení 0 - 100km/h za 3,4 sekundy (3,2 sekundy v režimu Sport +) a posádka může uhánět maximální rychlostí, která činí  315 km / h. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy