Nová generace vozu Hyundai i20 zachycena při testování

Špionážním fotografům se podařilo v tento týden zachytit zamaskovanou novou generaci modelu Hyundai i20, jenž se proháněl na silnicích ve Španělsku. Nová generace i20ky by se měla ve své finální podobě představit už na začátku roku 2014.

Hyundai pokračuje v testovací proceduře pro novou i20 a dolaďuje poslední detaily, aby byl vůz naplno připraven. Nová generace vozu se má dočkat nového tvaru předních světlometů, větší mřížky chladiče a vertikálních zadních světel. Hovoří se dokonce i přítomnosti decentního spoileru o a blinkrech zabudovaných do zpětných zrcátek. 

Nový Hyundai i20 bude i pravděpodobně větší než současná generace, nabídne tak více vnitřního prostoru a lepší pasivní bezpečnost.  Pod kapotu vozu se skryjí dobře známé benzínové motorizace o objemu 1,0 litru (tříválec) a 1,2 litru (čtyřválec) a také tříválcový 1,1 litrový a 1,4 litrový čtyřválcový diesel.

Všechny uvedené motory budou standardně spojeny se šestistupňovou manuální převodovkou nebo volitelnou automatickou převodovkou. 

Zdroj: WorldCarFans.com, AutoExpress.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy