SPY: Lexus GS - fotky unikly pár dní před debutem

GS | foto: Archiv AutoRoad.cz

Čínskému serveru auto.sina se podařilo odchytit finální exemplář nového modelu Lexus GS. Oficiálně se má představit až za pár dní.

Na snímcích je bílá varianta modelu GS350. Podle všeho jde spíše o jeden z méně vybavených typů, vozu chybí téměř jakékoliv ozdobné chromované prvky a další detaily, které bychom na vrcholné verzi očekávali.

Je nicméně jasné, že před námi stojí finální Lexus GS, který očekáváme již od představení jeho konceptu před několika měsíci. Oproti konceptu je finální vůz výrazně umírněnější, především výrazný přední gril rozbila uprostřed umístěná příčka. Není však vyloučeno, že pro ostrou verzi F opět zmizí nebo alespoň důkladně zčerná.

Normalizace se přirozeně dočkala zrcátka, která byla u konceptu nahrazena kamerami, objevily se také kliky dveří. Rozmáchlé linie předního nárazníku se trochu zarovnaly. Jistě také nechávají prostor pro ostrou verzi F.

Jen málo se toho změnilo vzadu. Sexy ukryté koncovky výfuku byly vyměněny za jiné, ovšem neméně pěkné. Změnilo se vykreslení zadních světel a zejména zmizela spodní linka světel směřující ke středu vozu. Škoda.

Důkladné představení včetně technických vlastností očekáváme každým dnem.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy