SPY PHOTOS: Škodo Octavia třetí generace, jsi to Ty?

| foto: Archiv AutoRoad.cz

Internetový magazín Cars Spy Photos, specializující se na špionážní snímky očekávaných modelů, ukázal fotky záhadného vozu z koncernu Volkswagen. Půjde o Octavii třetí generace?

Říkáme tomu mula. Vůz s technikou připravované novinky a podivnou karoserií, kterou žádný jiný vůz nenosí. Přesně takový je i vůz odchycený na zasněžených pláních Švédska.

Muly obvykle zkoušejí tu základní techniku, souhru motorů, převodovek, komponenty podvozku a jeho hrubé naladění, a další. Proto se takové vozy testují s karoserií, která napodobuje jiný vůz, nevadí, že nejsou zasazeny přímo v karoserii, která bude použita později. Obvykle vypadá poněkud divně, což je i tento případ.

Karoserie tohoto vozu kombinuje kabinu z Octavie a čela z Volkswagenu. Právě kvůli použití středu ze současné Octavie se domníváme, že tím, co se testuje v útrobách, bude právě Octavia třetí generace.

Fotografie ukazují, že rozvor testovaného vozu je velmi podobný jako u současné Octavie, oproti tomu rozchod je pravděpodobně o chlup větší.

Škoda Octavia třetí generace by se měla ukázat přibližně za rok a půl. Zda je pod podivuhodnou kapotáží opravdu ona, to se pravděpodobně nikdy nedozvíme, ale třeba se časem dočkáme i fotek s již správnými plechy.

Ostatní fotky jsou zveřejněny na serveru CarsSpyPhotos.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy