Chystá BMW GT verzi řady 1?

Řada 5 ve verzi GT se na evropských silnicích zabydlela celkem dobře. Přišel tedy čas na tu samou úpravu i pro nejmenší model automobilky?

BMW to se stavbou víceúčelových verzí svých modelů myslí vážně. Stačí se podívat například na řadu 5 a její verzi GT. Zezačátku tomu nikdo moc nevěřil, ale prodeje jdou velmi slušně. Za cenu lépe vybavené `pětkové` řady dostanete prostor a luxus modelu o třídu výše.

Nejmenší model automobilky prostorem zrovna nechýří. Zároveň jde ale o nejlevnější model v nabídce a trocha praktičnosti by prodejům jen prospěla. GT verze by tedy mohl být krok správným směrem.

Z uniklého obrázku je patrné, že cestující na zadních sedadlech dostanou více místa. Prostoru přibude i v kufru. A to i díky pravděpodobnému přesunutí pohonu ze zadních kol na ty přední. Tuto změnu BMW plánuje pro `jedničku` už delší dobu, zde by k tomu tedy konečně mohlo dojít. Ve vývoji může být i pohon všech kol.

Z fotky je dále patrné, že ke změně dojde i na přídi. Světla pokračují v designovém směru současných bavoráků. Změny proběhly i na zadních partiích, hlavně v oblasti světel.

Pokud tedy na obrázku vidíme opravdu novou `jedničku` GT, můžeme se těšit na více prostoru i praktičnosti.

52839

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy