FOTO: Přistihli jsme faceliftovaný Roomster – bez maskování!

Roomster | foto: www.autoroad.cz / Jan Zýka

Během monotónní jízdy po plzeňské dálnici D5 upoutala naši pozornost dvojice vozů Škoda Roomster s registračními čísly začínajícími obligátním „F“. A světe div se, jednalo se o faceliftované modely zcela bez maskování.

Oproti nyní prodávanému Roomsteru zaujme především přepracovaný přední nárazník s do boků posunutými svislými příčkami. Spolu s vodorovnou dopředu vystrčenou lištou vzdáleně připomíná nový Volkswagen Polo.

Lehce rozšířena byla maska chladiče i přední světlomety, přičemž mezi oběma díly nyní najdete menší mezeru. Výsledkem je nepoměrně elegantnější a opticky rozkročenější příď, díky které vůz nevypadá tak vysoký, jaký doopravdy je. V zadních partiích Roomsteru se naopak nezměnilo zhola nic.

Škoda Roomster je na trhu od roku 2006, kdy se mladoboleslavští rozhodli vstoupit do pro ně dosud neznámého segmentu rodinných MPV. Faceliftovaný model by se měl představit v březnu na ženevském autosalonu. Tam ho doplní i modernizovaná Fabia, která námi vyfocené úpravy Roomsteru zřejmě také podědí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy