SPY VIDEO: Mercedes GLK bez kamufláže

GLK | foto: www.auto-news.cz

První video, ač nekvalitní, s nemaskovaným Mercedesem GLK se objevilo na serveru youtube. Pochází z natáčení filmu Sex ve městě (Sex & The City). Navíc nabídneme i špionážní video z jízdních testů ze slavné severní smyčky.

Na videu, které pochází z natáčení filmové verze slavného seriálu, se objevuje v celé své kráse nový Mercedes GLK, novinka, která bude oficiálně představena teprve za několik dnů v Dietroitu.

Udělejme si tedy malou předpremiéru.

Auto je opravdu velmi hranaté. To je první dojem, který si při prvním pohledu uděláte. Velmi velmi hranaté. Možná se tím snaží trochu evokovat původní tvary robustního off-roadu třídy G.

Každopádně vypadá, speciálně v bíle, zajímavě a atraktivně. Vzhledem k očekávanosti filmu si Mercedes nemohl lepší reklamu pro svůj vůz přát.

Video, ze kterého jsou vystříhány tyto záběry najdete níže v článku, stejně jako video z jízdních testů ještě zakamuflovaného prototypu.

Kvalitní fotografie Mercedesu z natáčení filmu přinesl server worldcarfans.com, přesněji v tomto článku.

Škoda jen že herečka neotevřela trochu více dveře svého vozu a neukázala nám i interiér. Jen ze záběru pootevřených dveří je jasné, že design podle pravítka pokračuje i uvnitř.

Právě v geometrických liniích se totiž bude nést celá nová designová generace mercedesů.  

 

 

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy