Fiat Fullback se chystá do Evropy, nejprve dostal efektní mimikry

Fiat Fullback přichází do Evropy, zatím jako efektní showcar. | foto: Fiat

Výsledek spolupráce s Mitsubishi, pickup Fullback, představil Fiat poprvé loni na autosalonu v Dubaji. Nyní se dvojče modelu L200 objevuje také v Ženevě, před červnovým vstupem na trh ale zatím pouze jako showcar s mnoha zajímavými doplňky.

Základem je matně šedá metalíza, doplněná matně černými kryty vnějších zpětných zrcátek a klik dveří. V přední části je nejvýraznějším prvkem přepracovaná maska chladiče s chromovanými segmenty, na niž navazují zatmavené bi-xenonové světlomety. Na korbě „sedí“ bytelná černá rampa, praktičnost vozu podtrhuje nárazník s několika nášlapy.

Zadní část ženevského showcaru vyniká praktickou rampou, Fiat Fullback. | foto: Fiat

Tmavá 20palcová kola vyplňují podběhy, zvýrazněné plastovými nástavci. Off-roadové vzezření kromě těchto doplňků podtrhují i ochranný kryt motoru a boční nášlapy. Karosérie typu Double Cab (sériové provedení by mělo dostat i verze Single Cab a Extended Cab) ukrývá kožené čalounění a navigační systém. V útrobách pracuje 2.4litrový turbodiesel o výkonu 180 koní v kombinaci s pětistupňovým automatem a pohonem všech kol s uzávěrkou zadního diferenciálu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy