Renault Trafic dostal sportovní balíček, jeho součástí jsou i rychlé pruhy

Součástí balíčku je i zajímavá grafika, Renault Trafic Sport+. | foto: Renault

Prorazit se sportovní dodávkou zkoušel (a stále zkouší) v poslední době pouze Ford. Jeho Transit Sportvan však kromě „rychlých“ pruhů, větších kol a několika spoilerů nic moc navíc nenabídl. Jak je na tom Renault Trafic Sport+?

Objektivně ne o moc lépe. Sportovní paket přidal výrazněji tvarované nárazníky, zadní spoiler, „dynamičtější“ okolí mlhovek a LED diody denního svícení. Nechybí ani kontrastní pruhy v červené, černé nebo bílé (záleží na zvoleném odstínu karosérie, kterých je celkem deset), z boku dokonce okořeněné nápisem Sport.

Mechanické změny u paketu Sport+ neproběhly, Trafic jako klasická dodávka, kombinace dodávky a osobního provedení nebo čistě osobní provedení tak bude k dispozici s několika verzemi vznětové šestnáctistovky dCi. V případě užitkové a „poloužitkové“ verze má 90, 114, 120 nebo 140 koní, osobní Trafic Passenger disponuje výkonem 95, 125 nebo 145 koní.

Pokud už si na vůz děláte zálusk, musíme Vás zklamat. Dostupný bude exkluzivně pouze ve Velké Británii. Cena balíčku je 995 liber (cca 37 000 korun).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy