Ferrari dnes představí svůj nejextrémnější speciál, tohle jsou první ukázky

Ferrari Prototipo (Facebook/@Ferrari) | foto: facebook

Automobilka Ferrari už má na svém kontě několik působivých unikátních strojů, dnes bychom však měli vidět premiéru toho nejextrémnějšího z nich. Unikátní Prototipo se představí až za několik hodin, do té doby si však alespoň můžeme prohlédnout krátký trailer, který automobilka včera zveřejnila.

Automobilka Ferrari prostřednictvím videa na svém Facebookovém profilu láká na dnešní premiéru nového unikátního supersportu, který nese označení Prototipo. Sama automobilka toho v klipu příliš mnoho neprozradila a technické parametry jsou jedna velká záhada, přesto už se internetem šíří zajímavé spekulace.

zdroj: facebook

Pojďme začít samotným místem určení, kterým je podle všeho Hong Kong. Na videu se totiž podílela společnost Blackbird Film, která je součástí Blackbird Concessionaires - významného oficiálního dealerství právě v Hong Kongu.

Další pátrání na sociálních sítích pak vede na instagramový profil jistého „Mr. TK Mak," který by mohl být objednavatelem unikátního vozu. Na svém profilu totiž vystavil obrázek upozorňující na premiéru s komentářem „@ferrari & me. monday" - tedy „ferrari a já. pondělí." Poté přidal i samotný video-trailer a připsal časy premiéry - 15:00 CET v Maranellu a 22:00 v Hong Kongu. Další fotografie poukazují na hlubší propojení se společností Blackbird a vozy značky Ferrari.

A co víme  samotném automobilu? Z oficiálního traileru zatím nic, nicméně na FerrariChat se již spekuluje, že Prototipo by mohlo být unikátem postaveným na základech modelu LaFerrari. Před pár lety si totiž automobilka unikátní projekt na základech LaFerrari patentovala, nicméně dodnes žádný takový model neuvedla.

Pokud jste tedy vášnivými nadšenci Ferrari, určitě dnes spolu s námi sledujte od 15:00 jejich facebookový profil. Během chvíle pak zprostředkujeme maximum informací i na AutoRoad.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy