Subaru potvrdilo nový model STI! Ostré BRZ se představí již brzy

Subaru BRZ STI - Fotografie zveřejněná automobilkou na Twitteru | foto: Subaru

Když jsme vás v nedávné době informovali o možném příchodu Subaru BRZ STI, jednalo se o spekulace založené na pár fotografiích. Nyní se ale k tématu vyjádřila i sama automobilka a vše vypadá velice slibně!

Zdá se, že po letech nekonečného čekání se skalní fanoušci vozů Subaru dočkají vytouženého modelu BRZ STI. Automobilka totiž na svém oficiálním Twitterovém účtu zveřejnila fotku masivního křídla se znaky "STI" na kufru vozu Subaru BRZ. Text u příspěvku je skromný, říká jen "Zůstaňte naladěni" a poté datum 8.6.2017. Ačkoliv nevíme, zda se v ten den dočkáme oficiálního představení, nebo jen více informací, rozhodně se máme na co těšit!

Co se týče samotného Subaru BRZ STI, v nedávné době jsme vám přiensli několik fotografií, které byly pořízeny poblíž dealerství Subaru v USA. Na fotografiích byl zachycen lehce maskovaný model BRZ s několika doplňky, mezi kterými nechybělo ani křídlo, které bylo na oficiálním obrázku od automobilky.

Kromě designových prvků se čeká i úprava v motorovém prostoru. Zda dostane motor turbodmychadlo si nikdo netroufá odhadovat, koncept představený již v roce 2015 totiž zůstal atmosferický. Ovšem i z klasického atmosferického motoru by výrobce mohl dostat pár koní navíc. Podle zdroje serveru Motor1 by se výkon mohl vyhoupnout z 152 kW (206 k) na 171 kW (232 k).

Většina úprav by ale měla být směřována hlavně na podvozek, brzdy a lepší aerodynamiku. Na více informací si ale všichni budeme muset počkat až do 6.8.2017.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy