Tajemný vzhled Hyundai Kona? Byly odhaleny další detaily, včetně zajímavé technické novinky

Hyundai Kona se ukázala na novém videu | foto: Hyundai

Oficiální řpedstavení je sice za dveřmi, přesto nás společnost Hyundai Motor zásobuje dalšími materiály ohledně zcela nového modelu kompaktního SUV: Hyundai Kona

Korejská automobilka u svého nového zástupce v řadách SUV hodlá sázet především na progresivní charakter a implementaci nových technologií, které by měly řidiči a cestujícím zajistit maximální komfort i bezpečnost.

Silueta modelu Kona sází na agresivní tvary karoserie, ostré linie a elegantní klenuté prosklené plochy. Suverénní vzhled podtrhuje velká šířka vozu a dvojité světlomety. Model KONA je rovněž vybaven kaskádovitou maskou chladiče, novým identifikačním prvkem produktové řady Hyundai.

Pod progresivní designovou karoserií najdeme tu nejmodernější techniku, která cestujícím ve voze zajistí prémiové funkce, maximální možný komfort i nejvyšší důraz na bezpečnost. Zajímavou novinkou, kterou společnost Hyundai použila u svých vozů vůbec poprvé, je průhledový display, který promítá nejdůležitější informace přímo do zorného pole řidiče. Aby bylo na osmipalcový display vždy skvěle vidět, zajišťuje jas v hodnotách až 10,000 kandel na metr čtvereční.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy