Range Roveru Evoque se daří. Proto přichází edice Landmark Edition

Range Rover Evoque Landmark Edition | foto: Range Rover

Britská firma Land Rover se k příležitosti vyrobení již 600 tisíc kusů modelu Range Rover Evoque rozhodla uvést speciální sérii vozu s nálepkou Landmark Edition.

Za šest let produkce je takový objem vyrobených aut slušný a jak se zdá, i přes jeho lehké stáří nikterak neklesá poptávka po něm. Jen ve Velké Británii pak bylo od počátku letoška prodáno 6781 kusů, což je vskutku hodně. Dá se to vlastně přirovnat k české Škodě Yeti, která je tuzemským a velmi oblíbeným SUV.

A právě proto přichází edice Evoque Landmark Edition. Ta bude dostupna v jednom ze tří odstínů laku karoserie (Moraine Blue, Yulong White a Corris Grey) a každý lak bude pokaždé zkombinován s tmavě šedou střechou a maskou chladiče. Vše pak doplní 19palcová tmavá kola.

V interiéru je nápadná na první pohled kombinace šedých a černých doplňků a v rámci základní výbavy je přítomna i nejnovější verze systému InControl Touch Pro s 10palcovou obrazovkou. Po stránce motorizací pak novinka nabídne dva naftové a jeden benzinový motor.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy