Slušně jezdící řidiči v Dubaji dostali hodně drahou odměnu

Další policejní supersport se opět nachází v arsenálu policie ze Spojených arabských emirátů. Je jím Lamborghini Aventador za 450 000$ (cca. 10 800 000 Kč) | foto: youtube.com

Policejní složky v Dubaji jsou známé snad po celém světě, a to díky jejich vozovému parku. Nově se pak dubajská policie rozhodla slušné řidiče hodně slušně odměnit.

Nejlepší a zároveň nejhodnější řidiče pak oceňují na galavečeru, konkrétně v luxusním hotelu Habtoor Grand Resort. Tam bylo nedávno předáno hned dva tisíce cen. Nejlepšími dubajskými řidiči byli vyhlášeni Bilal Atiq Bilal a Sara Juma Rabee Khwaidem.

Vítězové, jestli se tomu tak dá říkat, získali zlaté modely aut. Kromě toho byly rozdány další věcné ceny a finanční odměny. Sám vrchní velitel policejních sborů generálmajor Abdullah Al Marri tak všem řidičům rozdal zlaté modely a nezapomněl dodat, že jejich vozový park je oplývá těmi nejlepšími vozy na světě.

A proč? Ve služební flotile totiž stojí například Aston Martin One 77, Bugatti Veyron,Mercedes-AMG GT anebo Lamborghini Huracán. Krom toho nechybí ani terénní Mercedes-AMG G63. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy