Luxusní, moderní a prostorný. To je nový koncept Subaru

Nový koncept Subaru Ascent | foto: Subaru

Na autosalonu v New Yorku se postupně představuje řada nových konceptů. Nás ale velice zaujal nový koncept automobilky Subaru, nesoucí název Ascent.

Subaru se chystá v příštím roce vydat nový model prostorného SUV, který by měl nést název Ascent. Hlavní myšlenkou je vůz se třemi řadami sedadel a prostorným moderním interiérem. Pojďme se společně podívat jak by mohl vypadat.

Zevnějšek vozu má působit podle nového konceptu Subaru "Dynamic x Solid". Masivní přední maska má podtrhovat vzhled nebojácného SUV a podle 21 palcových kol ukrytých v masivních oplastovaných podbězích si lze domyslet, že ani tento model automobilky Subaru se díky propracovanému pohonu všech kol nezalekne terénu. 

Interiér je naplněn moderní technologií | foto: Subaru

V interiéru pak nalezneme tři řady sedadel, které pojmou až 7 pasažérů. Na sedačky a čalounění byla použita kůže ve dvou odstínech a ovládací prvky jsou řešeny dotykovými obrazovkami.

Model Ascent bude postaven na platformě Subaru Global Platform, která byla představena minulý rok. Konečná produkční verze modelu Ascent bude vypadat samozřejmě jinak než současný koncept. Už teď ale víme, že bude vyráběna v Indii a určena by měla být výhradně pro severoamerický trh. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy