Hodinky za více jak 200 tisíc? Nový doplněk pro Range Rover Velar za to stojí

Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition | foto: zenith

Jistě už víte o příchodu nového Range Roveru Velar. Ten sází na dravost, eleganci a hlavně vynechává co nejvíce tlačítek v kabině. Nově se k němu ale přidává stylový doplněk.

Tím jsou hodinky Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition. A ačkoliv cena samotného Velaru činí v základu okolo 1,6 milionu Kč, nemusíte se bát, tyhle hodinky jsou mnohem levnější... V přepočtu by vás vyšly na 222 tisíc Kč.

A co tenhle doplněk nejen na ruku každého majitele Range Roveru Velar obsahuje? Tak předně zde najdeme měděný ciferník se šedými a černými prvky, dále kožený řemínek, jenž je zhotoven z pravé skotské kůže a nesmí chybět nápis Velar.

Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition | foto: zenith

Hodinky má na svědomí slavná hodinářská značka Zenith a již dnes si můžete zadat objednávku. A mimochodem, nový Range Rover Velar se svou velikostí řadí mezi modely Evoque a Sport.  V jeho motorovém prostoru najdeme celkem pět motorů, mezi nimiž nechybí ani dva naftové čtyřválce řady Ingenium s dvoulitrovým objemem (D180 a D240) a dále také dvoulitrový zážehový čtyřválec Ingenium (P250). Dále se objeví také třílitrový naftový šestiválec se dvěma turbodmychadly (D300) a třílitrový zážehový šestiválec s kompresorem (P380).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy