Terénnější Kodiaq Scout ukázal svou kabinu. Dřevo je zde v hlavní roli

Škoda Kodiaq Scout je dokonalou ukázkou absurdity automobilového průmyslu. | foto: Škoda Auto

SUV novinka od škodovky je velmi populární u veřejnosti a již není tajemstvím, že na nového Kodiaqa si někteří počkají i půl roku. My se dnes ale budeme věnovat oplastovanému provedení Scout.

Automobilka totiž vypustila do světa dvě nové fotografie. Ty až nyní ukazují, jak to vlastně bude vypadat v kabině vozu. Až doposud jsme to mohli jen odhadovat, jelikož podoba edice Scout byla známa jen zvenku. Podle nových snímků tak můžeme vidět logo Scout v opěradlech sedadel.

Podstatnějším prvkem však je dřevěné obložení. To je vůbec poprvé, kdy něco takového ve škodovce vidíme. Navíc, například Octavie Scout měla dekory v podobě "kamení", ale aby do terénu zaměřená edice dostala dřevo, to je lehce zvláštní.

Současně pochybujeme o tom, že dekory by byl z pravého dřeva. Jen dodejme, že základem verze Scout jsou stříbrně lakované středy obou nárazníků, stříbrné kryty zrcátek, stříbrné lišty kolem oken, stříbrné střešní ližiny a konečně maska chladiče, zasazená do stříbrného rámečku. V rámci výbavy čekejme i specifická 19palcová kola, zatmavená zadní okna, standardní full-LED světlomety a LED mlhovky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy