Chtěli byste užitkový VW podle svého gusta?

Transporter | foto: Volkswagen

Volkswagen Užitkové vozy spouští portál VolkswagenPrestavby.cz. Zákazníci na něm mají rychlý a snadný přístup k informacím o úpravách užitkových vozidel Volkswagen.

Volkswagen Užitkové vozy spouští portál VolkswagenPrestavby.cz. Zákazníci na něm mají rychlý a snadný přístup k informacím o úpravách užitkových vozidel Volkswagen, včetně potřebných technických podkladů. Služby portálu se budou postupně rozšiřovat. Počítá se například s nabídkou skladových, předváděcích a použitých upravených vozidel, které budou připraveny k okamžitému odběru.

Transporter | foto: Volkswagen

„Nástavby a přestavby jsou pro naše zákazníky velmi důležitým tématem, protože umožňují dokonale přizpůsobit vozidlo jejich individuálním potřebám,“ říká Petr Freiman, specialista na úpravu vozů Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. „Proto nyní spouštíme dlouho připravovaný webový portál VolkswagenPrestavby.cz, abychom dokázali ještě lépe uspokojovat všechna přání našich zákazníků. Portál VolkswagenPrestavby.cz je koncipován pro naše zákazníky, zároveň je však také cenným nástrojem pro naše prodejce a dodavatele specializovaných nástaveb a přestaveb.“

Crafter | foto: Volkswagen

Portál www.volkswagenprestavby.cz poskytuje na jednom místě ucelený přehled informací o upravených vozidlech značky Volkswagen Užitkové vozy a o jejich nabídce na českém trhu. Zákazníci tak mají k potřebným údajům přístup kdykoli a odkudkoli. Vyhledávání úprav urychluje a usnadňuje jejich rozdělení podle druhu. Kromě informací a fotografií jsou na portále dostupné také video prezentace upravených vozidel, technické výkresy jednotlivých modelů, podklady pro polepování vozidel a odkazy na příručky pro úpravce jednotlivých modelů.

Tisková zpráva, Porsche Česká republika s.r.o.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy