Závodní hra, která vás vtáhne do reality. To je nový DiRT 4!

Dirt 4 | foto: Dirt

Jste milovnice nebo milovník závodních her na počítačích nebo konzolích? Pak se těšte na letošní červenec. Na trh totiž dorazí nový díl série závodů DiRT.

Hru z prostředí rally závodů si budete moci zahrát na konzoli Xbox One a PS4. Ochuzeni ale nebudou také majitelé výkonnějších počítačů. Další pokračování se přitom očekávalo dlouhých pět let. Přesně v roce 2011 totiž vyšel díl DiRT 3 a oproti němu se můžeme u čtyřky těšit na mnoho novinek.

Podle samotných slov vývojářů se ale čekání fanoušků vyplatilo. V novém DiRTU bude obsažena oficiální licence FIA World Rallycross Championship. Ale pozor, kdo nebude chtát za každou cenu brázdit rally okruhy, může si zazávodit také v závodě Super Trucks nebo v buginách.

Novinkou je také sekce Your Stage, v níž si můžete vytvořit svou vlastní trasu rychlostní zkoušky. Na výběr bude pět světových zemí, obtížnosti a délky. Ve výsledku se dá výsledek závodu sdílet on-line. O propracovanosti hry hovoří i fakt, že na vývoji nového dílu se podíleli závodníci Peter Solberg a Kris Meeke.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy