MINI je oficiálním partnerem Festivalu krátkých filmů Praha

Mini One (2017) | foto: Roman Havlín

Automobilka MINI je i letos partnerem v pořadí již dvanáctého ročníku Festivalu krátkých filmů Praha. Ten se koná od 18. do 22. ledna 2017 a německý výrobce je třetím rokem po sobě oficiálním vozem festivalu.

Festival organizuje Film Servis Festival Karlovy Vary a.s., pořadatel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Návštěvníky festivalu v rámci Prahy odveze stylový MINI Clubman. Odvoz si stačí jednoduše zarezervovat na této internetové adrese.

Pro rozvoz hostů jsou připraveny dva vozy MINI Clubman s VIP řidiči. Tato stylová kompaktní kombi se šesti dveřmi nabízí na zadních sedadlech nebývale velký prostor, který je základem pořádného komfortu. Při cestách večerní Prahou si přepravovaní hosté mohou vybrat z mnoha barev osvětlení vnitřního prostoru, které dokáží navodit příjemnou atmosféru v kabině.

Jeden vůz MINI Clubman je rovněž vystavený v kině Světozor. Před vybranými filmy se bude pouštět 60sekundový spot na nové MINI Countryman. Jeho prodej mimochodem začíná letos 11. února. A kdo to ještě neví, automobilka představila také ostrou verzi JCW. Tu sice v Praze zatím neuvidíte, ale veškeré info o ní zpracoval kolega Jan v následujícím článku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy