Nový Jaguar F-Type 400 jako Shooting Brake? Nic není nemožné

Jaguar F-Type 400 Shooting Brake | foto: X-Tomi design

Jaguar F-Type dostal před pár dny facelift a ani nám neuteklo nic z jeho nových vlastností. Nyní ale novinka ve verzi 400 prošla Photoshopem a výsledek je zajímavý.

Vznikla totiž verze Shooting Brake, kterou má na svědomí designér X-Tomi design. Když se podíváte na jeden vzniklý snímek, asi kde kdo si vybaví legendární BMW Z3 Coupé. Podoba novinky z Británie je totiž víc než velká a s oranžovým lakem karoserie to Jagu moc sluší.

No řekněte sami, líbil by se vám Jaguar F-Type 400 Sport s nově navrženou karoserií? Nám určitě ano a je škoda, že nic takového Jaguar nechce vyrábět. Verze 400 Sport vlastně překlenuje obrovskou mezeru mezi F-Type V6 a V8 S R. Jeho přeplňovaný 3,0litrový benzinový šestiválec pak produkuje 400 koňských sil.

Mimochodem, jedná se vlasně o jedno roční limitovanou edici. Motor nabídne točivý moment 460 Nm a vždy spolupracuje s osmistupňovým automatem, pohonem zadních nebo všech kol a mechanickým diferenciálem s omezenou svorností. O bezpečné zastavení se postarají kotoučové brzdy schované za 20palcovými koly. Vpředu mají kotouče rozměr 380 milimetrů, vzadu pak 376 milimetrů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy