Subaru ukáže v lednu ostřejší BRZ. Nebude chybět zkratka STI

V lednu se ukáže koncept Subaru BRZ STI | foto: Subaru

13. ledna následujícího roku se uskuteční autosalon v Tokiu a hlavní hvězdnou stánku značky Subaru se má stát koncept ostrého BRZ v edici STI. My už teď víme, co vše tahle sportovní zadokolka nabídne.

Celý název vozu zní Subaru BRZ STI Sport Concept a zatím je světu dostupný pouze jeden snímek. I z něj je ale patrné, že vůz disponuje agresivnější přední čelní plochou a znáčky STI. Černé kryty zrcátek mají jít ruku v ruce se sportovními tmavými koly z lehké slitiny s 15 paprsky, přičemž za nimi se ukrývají červené brzdové třmeny.

Naopak nevíme, jak moc se změní zadní část, zda se nějak upraví výfuky nebo zda přibudou nějaké extra aerodynamické prvky. Kromě sportovnějšího BRZ STI Sport Concept se pak má vedle toho ukázat také koncepční WRX STI S4 Sport Concept, jenž nahrazuje na tamní prodavanou specifikaci WRX S4.

Kromě toho se u Subaru dějí další věci. Některé zdroje totiž hovoří o uvedení nástupce velkého SUV s názvem Tribeca. To se prodávalo především v USA a mělo tři řady sedadel. Novinka by měla dorazit na konci roku 2018 a zatím se toho nic moc dalšího neví. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy