Televize MTV má průšvih. Její pořad o úpravách aut byl jeden velký podvod

pimp my ride | foto: facebook

Pokud jste příznivcem hudební americké televizní stanice MTV, pak zřejmě víte, že přes deseti lety se v její režii natáčel pořad Pimp My Ride. V ní se vraky aut náhodně vybraných majitelů renovovaly do podoby mnohdy dosti zajímavých tuningových kreací.

Jenže až dnes přichází celkem drtivá zpráva, která rozkryla celé pozadí show. Na úpravách aut sice pracovala slavná firma West Coast Customs, jenže ta si s celou procedurou přeměny vozu příliš nedělala starosti. Zatímco v televizi to vypadalo, že majitelé čekali jen pár dní na svůj nový vůz, realita byla až několik měsíců.

Samo MTV přitom proplácelo pronájem náhradního vozu jen na dva měsíce. Po zbylou dobu pak měli všichni účastníci show smůlu. O něco horší je další zpráva, která hovoří o nekvalitních úpravách a častých poruchách.

A nebyla by to Amerika, aby se neukázal další šokující fakt. Některé skoro rozpadající se vraky totiž původně vypadaly jako vcelku slušná auta. Jenže vedení MTV se to nelíbilo, a tak se některá auta musela podrobit ještě před natáčením proceduře, kde bylo vše patřičně "zničeno"..

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy