A ještě přidal plyn. Řidič Nissanu X-Trail přimáčkl ženu ke zdi se šťastným koncem

Nehoda v Rusku málem stála život dvě ženy | foto: youtube.com

Rusko samo o sobě je dějištěm velkého počtu nehod, z nichž mnohé jsou zachyceny na palubní kamery vozidel. Nedávná nehoda v ruském Jakutsku však vypadá jako úmyslný pokus někoho zabít, však se na to podívejte sami.

Tam ruský řidič první generace Nissanu X-Trail srazil najednou hned dvě chodkyně, přičemž z celého incidentu je i hrůzostrašně vypadající video. Vše se stalo tak, že při parkování u chodníku si řidič údajně spletl brzdový penál s plynovým a rázem bylo neštěstí na světě.

Po sražení obou žen se jedna během několika sekund dokázala dostat ze sevření přídě Nissanu, jenže takové štěstí neměla její kolegyně. Tu řidič auta drtil další sekundy, dokonce je na videu vidět, jak ještě přidá plyn, což je patrné na otáčejících se kolech vozu.

A co myslíte? Přežila to druhá z žen? Podle dostupných informací si obě ženy odnesly z nehody jen drobná poranění. My jen můžeme dodat, že tohle je vážně šílená příhoda a nechtěli bychom být její součastí. Řidič Nissanu se pak následně omluvil, ovšem i tak jej zcela jistě čeká trest. Tohle se prostě nesmí stávat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy