Chiron je vážně rychlý. Dokazuje to jeho šílený majitel

Bugatti Chiron a jeho majitel za volantem | foto: youtube.com

Ačkoliv je nový Chiron od Bugatti podobně rychlý jako jeho předchůdce Veyron, i tak to mnohým majitelům nevadí. Tenhle postarší majitel se pak rozhodl veřejnosti ukázat, jak vlastně jeho nový mazlík jezdí.

V tomto autě je pod kapotou ukryto 1 500 koní a tak asi není divu, že tenhle stroj působí vždy a všude neskutečně zběsile. Tak trošku o tom vypovídá i přiložené video, na němž vidíme majitele Chironu. Ten trošku frajersky drží volant jednou rukou (což se opravdu nedělá) a za necelých sedm sekund má na okresní silnici skoro dvěstě kilometrl za hodinu.

V jeden okamžik pak dokonce pustí volant a šlápne na brzdy. Říkáte si, že je to naprostý blázen? No, podle toho co je na videu chvílemi vidět, není k těmto slovům daleko. Nakonec si sám řidič zatleská, asi z důvodu, že to všichni přežili ve zdravý.

Je jasné, že metu 200 km/h není moc těžké s tímhle autem pokořit, jenže jde o to, že na okresce se to moc nehodí. Na silnici není sám, jsou tam i další účastníci provozu a někdo by se jej mohl leknout, udělat nečekanou korekci volantem a rázem tu máme nehodu, které nezabrání ani obří brzdové kotouče Chironu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy