Renault Duster Adventure je snem mnohých. Dostane se i do Čech?

Renault Duster Adventure | foto: Renault

Mnozí z vás se jistě těší na druhou generaci Dacie Duster, jenže ještě než přijde, máme tady jednu její speciální edici.

Tou je provedení Adventure a je určeno pro Indii. Právě tam se vůz prodává se znakem Renaultu a jak se tak díváme na fotky, je poměrně škoda, že tohle se zatím nedostalo do Evropy.  Duster Adventure dostane černé plastové lemy karoserie nebo přední nárazník s extra párem mlhovek.

Chybět nebude ani ochranný plát v laku Outback Bronze ve spodní části vozu. Stejný lak pak najdeme na střešních ližinách. Aby toho nebylo málo, indická verze Dusteru má dvoubarevná litá kola, grafické polepy na C sloupku a v interiéru se ocitlo modré čalounění.

V kabině pak nechybí oranžové doplňky, jako jsou výdechy klimatizace nebo na oranžový přístrojový štít. A co se ukrývá pod kapotou? Duster Adventure Edition bude dostupný výhradně s 1,5litrovým turbodieselem o výkonu 86 nebo 110 koní.

Obě výkonové verze lze spárovat s manuální převodovkou. Slabší provedení pak nabídne pohon předních kol, u silnější verze naopak Indové dostanou systém 4x4. Otázkou pak jen zůstává, zda se koncern Renault / Dacia rozhoupe a pošle tuhle edici i do Evropy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy