Za dveřmi je omlazený VW Golf. Víme o něm další podrobnosti

Unikla podoba omlazeného Volkswagenu Golf. | foto: autoblog.nl

Když v roce 1974 přišla první generace VW Golf, asi nikdo netušil, jak moc bude tenhle malý hatchback úspěšný. Po 40 letech tady máme sedmou generaci a letos začátkem listopadu přijde její podstatný facelift.

O chystaném faceliftovaném Golfu víme zatím jen to, že změn bude opravdu hodně. Kromě lepší výbavy, jako je digitální přístrojový štít (poprvé se ukázal v Passatu) přijde i velký dotykový displej informačního systému spolu s menším displejem pro ovládání klimatizace. 

Co se týče digitálních obrazovek, přístrojová deska bude měřit 12,3 palce, obrazovka informačního systému nabídne uhlopříčku 12,8 palce, zatímco druhá obrazovka dostane velikost 8 palců. Pod kapotu vozu se dostane benzinový litrový tříválec a také nový motor 1.5 TSI,

Ten bude dostupný ve dvou výkonových variantách - 96 a 110 kW. A jak vlastně bude vypadat výrazně omlazený Golf VII? Podle dovasadních zpráv se změny dotknou designu nárazníků a grafiky předních světlometů. Do nabídky se přidají i nové odstíny karoserie a designy litých kol.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy