Nový Hyundai i30 kombi? Tohle by mohla být jeho podoba

Hyundai i30 Kombi (2017) | foto: RM Design

Nová generace korejského Hyundaie i30 se před nedávnem představila veřejnosti, s čímž byla spojena i diskuze o variantě kombi. Právě tahle verze se v tomto týdnu objevila poprvé na internetu.

A zatímco prodeje hatchbacku se spustí na začátku příštího roku, verze kombi se to netýká. Svědčí o tom fakt, že místo vyřazení stávající verze z oficiálního ceníku, došlo k pouhé aktualizaci cen. To vlastně znamená, že se jen tak nový i30 Kombi neobjeví a pokud ano, bude to až příští rok na jednom ze světových autosalonů.

Na internetu se objevila neoficiální ilustrace od umělce Remco Meulendijk. Ten si jako inspiraci vzal snímek hatchbacku, prodloužil zadní část, natáhl střechu a lehce upravil světlomety. Výsledek pak vidíte sami. Společně s tím dojde zcela určitě k nárůstu objemu zavazadelníku v základním uspořádání.

Co se týče pohonu, pod kapotou se objeví celá plejáda motorů převzatýh od nedávno uvedeného hatchbacku. Po stránce výbavy počítejme s novýmu asistenty, bohatším základním výbavovým stupněm a zkrátka se vším, co nabídne klasické pětidvířko.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy