Jak snadno ukrást a rozebrat BMW M5? Odpověď vám dají v Nizozemsku

Nizozemské BMW M5 rozebrané na kusy v poli | foto: facebook

Myslíte si, že je nemožné ukrást a v rychlosti rozebrat poměrně stále nové BMW M5 (F10). Jestli jste přesvědčeni, že nikoliv, tak vás o opaku přesvedčí zloději z Nizozemí.

Tam bylo před pár dny jedno BMW M5 ukradeno a člověk by nevěřil, jak snadno a rychle se dají některé díly z vozu ukrást. Na snímcích je totiž vidět, jak autu chybí dveře, přední nárazník, volant, kola nebo světla. Dokonce i volič převodovky zmizel, přičemž celý proces rozebrání byl nejspíše proveden na louce nedaleko za městem v naprosto nevhodných podmínkách.

O tom svědčí fakt, že kdyby byl vůz rozebrán někde v dílně a pak "pohozen" do pole, pak by jistě zmizel i motor. Ten však kupodivu v autě zůstal. Je také otázkou, jak dlouho celá krádež trvala a kolik lidí se na ní podílelo. I tak je ale potřeba před zloději smeknout, protože ukradli doslova vše, co ukrást šlo.

Co na tom, že vůz má stále sedačky, které také nejsou jistě levnou záležitostí. Majitel M5ky může být rád, že se jeho vůz našel, ačkoliv v trochu nečekaném stavu. Dost možný je i fakt, že vůz měl satelitní vyhledávač a zloději zkrátka měli jen krátký časový úsek na to, než bude BMW v poli nalezeno. I proto nejspíše vzali ty nejsnadněji demontovatelné součástky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy