Chevrolet rozšiřuje rodinu Camaro 50th Aniversary o další dvě verze

Chevrolet Camaro SS 50th Anniversary | foto: Chevrolet

Již celých padesát let trvá v USA občanská válka mezi fanoušky dominantního Fordu Mustang a jeho vyzyvatele z dílny Chevroletu, Camara. Camaro se na veřejnosti poprvé objevilo 29. září roku 1966. K oslavě padesátého výročí této velké události připravil Chevrolet skutečně jedinečný packet pro nejnovější generaci Camara, který je nyní k dispozici i pro ostré verze této legendy.

Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition patří bez diskuse k těm nejhezčím vozům Chevroletu. Od běžného Camara jej odlišuje šedá barva Nightfall Gray. Na kapotě a zadní části vozu pak zaznamenáme výrazný černý pruh, s křiklavými oranžovými lemy. Dalšími odlišnostmi od běžného modelu Camaro jsou 20 palcová kola se speciálním designem, oranžové třmeny brzd, nebo černý interiér s oranžovými detaily a několika odznáčky „50th Anniversary“.

Nejdůležitější informací ovšem je to, že tento packet designových úprav je nyní k dispozici nejen pro běžný model Camara, ale i pro Camaro 2LT i pro ostrý model Camaro SS, skrývající pod kapotou 6,2 litrový vidlicový osmiválec, o výkonu 455 koňských sil. Packet 50th Anniversary je k dispozici jak pro verzi coupé, tak i pro kabriolet. Jediné co bohužel prozatím zůstává obestřeno tajemstvím je cena těchto nových verzí.

Spolu s rozšířením rodiny vozů, na které je možné tento packet aplikovat, spustil Chevorlet i speciální interaktivní webovou stránku, kde mohou návštěvníci prozkoumat poutavou, padesátiletou historii modelu Camaro a zhlédnout několik zajímavých snímků.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy