Neuvěřitelná krádež jako z filmu, čtyři BMW se ztratila v rekordním čase

Krádež čtyř nových vozidel BMW v Rusku | foto: youtube.com

Znáte film 60 Sekund? Jestli ano, pak vám ho následující událost zřejmě dost dobře připomene. V Rusku totiž byly ukradeny hned čtyři nové bavoráky, a to v čase do jedné minuty.

Skupině čtyř zlodějů v Rusku se podařilo ukrást nejnovější modely BMW přímo z obchodního zastoupení značky v Petrohradě. Vše se stalo za bílého dne na tamním parkovišti a jejich cílem bylo to nejlepší, co se tam aktuálně nacházelo.

Každý ze zlodějů se do vozu navíc dostane opravdu rychle, v podstatě to vypadá, jako když jim vozy patří a mají od nich klíče, jenže nic z toho není pravda. Nejméně koordinovanou částí krádeže pak byla odjezd celé čtveřice, kdy se dva zloději málem srazili, jak moc pospíchali pryč z parkoviště.

Celkově se pak povedlo pachatelům krádeže odcizit BMW v celkové hodnotě skoro 7 milionů korun. Ruští policisté pátrají po zlodějích, jenže moc stop nemají. Obětí krádeže se stalo BMW X6 a X5, BMW řady 5 Gran Turismo a nejnovější BMW řady 7. Tyto vozy byly zcela nové, takže nemají žádné charakteristické rysy ve srovnání s jinými shodnými vozidly. Šance na nalezení vozů je navíc o to menší, že neměla vyhledávací systém a nejspíše už skončila v jiné zemi.

Vzhledem k tomu, že pachatelé získali přístup do vozidla za denního světla a nezdáli se znepokojeni možností, že budou chyceni, spekuluje se, že ve všem figuroval i někdo ze zaměstnanců dealerství, který jim poskytl náhradní klíče. Každopádně na tomto videu je celá krádež natočena a musíme uznat, že je to vážně mistrovské dílo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy