BMW M2 Convertible nemělo nikdy spatřit světlo světa. Tak proč vidíme jeho fotky?

BMW M2 Cabrio | foto: X-Tomi design

Také jste počátkem letoška byly zklamaní, když na svět vyplula informace o tom, že otevřené BMW M2 nebude? Nejste zřejmě jediní, jenže dnes se ukazuje, že BMW nám možná lhalo.

Když pomineme fakt, že větší sourozenci jako je BMW M4 a M6 se v edici Convertible vyrábějí, pak se podívejte na fotografie vozu, které najdete zde. Právě na nich totiž vidíme dokonale zpracovanou M2ku, které něco podstatného chybí. Ano, hádáte správně, tím podstatným je pevná střecha.

Se vším přišli kolegové z holandského magazínu Autoblog. Nikdo přesně neví, zda se jedná o reálné fotky, nebo počítačovou ilustraci, jenže již se ozývají hlasy, že to jsou uniklé oficiální snímky verze M2 Cabrio. Ať je pravda jakákoliv, rozhodně bychom nebyly proti, kdyby se něco takovéh začalo opravdu vyrábět.

A vůbec, základem M2 by se mohla stát klidně verze M235i Convertible, které by se instaloval jiný motor, doplňky karoserie a rázem máme novodobou ostrou M2 kabrio. Někteří také počítají s možností, že tuhle variantu si BMW chystá jako velké překvapení na letošní autosalon v Paříži. No uvidíme, kde nakonec bude pravda.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy