Jeep prozradil podobu nového Grand Cherokee SRT. Jeho výkon bude šílený

Jeep Grand Cherokee SRT (2017) | foto: Jeep

Těšíte se na nový Jeep Grand Cherokee SRT? Obludný rychlý Američan nabídne 475 koní a v edici Trackhawku dokonce 707 koní. Dodnes ale nebylo známo, jak moc se vlastně změní podoba vozu.

Nový Grand Cherokee SRT pro rok 2017 dostal největší novinku v podobě naprosto odlišného předního nárazníku. Nenechte se ale zmást, na obrázku není divoká 707 koňový edice Hellcat, nýbrž jen slabší Grand Cherokee SRT. Ten pod kapotou nabídne atmosféricky plněný 6,4 litru velký osmiválec Hemi.

Všímavý čtenáři jistě zaregistrovali tři podélné nasávací otvory ve spodní části přední masky. Část nárazníku se pak nese ve stylu většího Challengeru SRT Hellcat. Mnohem drsnější Grand Cherokee Trackhawk ovšem přijde o vychytávku v podobě aktivního tempomatu. Jeho radar a také mlhovky musí ustoupit dodatečným otvorům pro přístup vzduchu k motoru.

Zatím se počítá s tím, že oba modely vstoupí na trh do konce roku 2017, takže již za rok budeme zcela jistě vědět vše o cenách, výbavách a neuniknou nám ani technické specifikace. Právě cena je největším tajemstvím, které se okolo omlazeného SRT a chystaného Trackhawku točí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy