McLaren za pár dní ukáže model s 688 koňmi a 1 300 kg. O co jde?

McLaren 688 HS | foto: facebook

Už za týden se spustí další ročník výstavy vozidel v americkém Pebble Beach. V záplavě exkluzivních novinek ze světa aut tu bude vystaven i jeden zběsilý McLaren.

Ten dostal označení 688 HS (High Sport) a ke dni premiéry se oficiálně stane nejrychlejším aktuálně vyráběným modelem značky. Už počátkem května se objevily první snímky vozu, k nimž přibyly první detaily o autě samotném. Nově však na internet unikla fotka vozu, kterou natajno pořídil jeden ze zaměstanců továrny.

Tu pak zveřejnil na diskuzním foru, přičemž se následně dostala i na některé stránky na Facebooku. V té souvislosti však nejsou známi další informace o autě samotném. Vlastně se ví jen to, že modelu 688 HS se vyrobí jen 25 kusů a již dnes je produkce vyprodána.

Dalším známým faktem je, že pod kapotou se ukryje 3,8litrový přeplňovaný osmiválec s výkonem 688 koní. Lepší dynamice by měla pomoct nižší hmotnost, která se dostane pod 1 300 kg. Díky tomu lze počítat se zrychlením z nuly na stovku za 2,7 sekundy, na dvoustovku pak za necelých osm sekund.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy