Porsche ukázalo 911 Targa 4S Exclusive. Odkazuje na historii značky

Porsche 911 Targa 4S Exclusive | foto: Porsche

Zítra se na okruhu Nürburgring představí nová speciální verze vozu Porsche 911. Dostane přízvisko Targa 4S Exclusive Design Edition a odkazuje na slavná Porsche ze 70. let.

Prakticky se jedná o standardní 911 Targu 4S, ovšem po sjetí z výrobní linky se na vůz vrhne hned několik pracovníků. Ty jej vyšperkují dalšími doplňky. V základu auto nese modrý lak Etna Blue, nechybí boční polepy, světlomety s černým pozadím, speciální mřížky chladiče a čtyři černé koncovky výfuku.

Modrá barva se v této edici objevila také v interiéru. Grafitově modrý odstín s kontrastním prošíváním najdeme právě jen zde, což je první velký náznak ekluzivity.  Posádku potěší sportovní sedadla nastavitelná v osmnácti směrech nebo speciální prahové lišty s nápisem edice. Poznávacím znamením je absence paketu Sport Chrono.

Pod kapotou se ocitne třílitrový přeplňovaný šestiválec se dvěma turby. Ten poskytuje výkon 420 koní a točivý moment 500 Nm. Na obě nápravy pak výkon putuje skrze sedmistupňový automat PDK s možností řazení skrze pádla pod volantem.

Při zakoupení vozu dostane každý majitel speciální plachtu na auto a fotoalbum obšité modrou kůží. V něm jsou umístěny fotky, které zachycují vývoj a výrobu vozu. Výroba se zastaví na pár kusech, ale zatím není známo, kolik vlastně bude každý z nich stát.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy