Unikátní Porsche 959 Cabriolet hledá nového majitele

Porsche 959 Cabriolet | foto: facebook

Právě se díváte na zřejmě jediné Porsche 959 Cabriolet na světě. Jedinečný kousek je navíc na prodej, takže si o něm pojďme říci něco víc.

Vše má na svědomí dealerství Auto Becker, který nabízí vůz k prodeji prostřednictvím firmy ADR Motorsport . Vůz začal svůj život jako klasické Porsche 959 už v roce 1987. O jedenáct let později se však bílý skvost stal účastníkem celkem vážně vypadající nehody.

Bez ohlednu na vizuální poškození byl vůz byl převezen právě do firmy Auto Becker a skrze ní se do jeho opravy kluci z ADR Motorsport, Ti ho ostatně chtějí někomu prodat, jenže jak vidíte, něco mu "chybí". Dotyčný šťastlivec si totiž bude moci koupit defafto jedinečné 959 Cabriolet se stavem tachometru 8198 km.

K auto dostane zákazník i originální sadu nástrojů, dvě čelní skla a sadu vnějších zpětných zrcátek. Pod kapotou se ukrývá starý známý šestiválec s objemem 2847 cm3, jenž posílá na zadní nápravu 450 koní a 500 Nm točivého momentu skrze manuální převodovku.

Pokud vás zajímá víc, jak vypadá jedinečné Porsche 959 Kabriolet na světě, pak se můžete podívat na tento odkaz. Více fotek najdete zde a je to vážně zajímavá podívaná. A jeho cena? Ta je dostupná pouze na vyžádání.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy