Renault Clio se inspirovalo jednou speciální edicí Mercedesu

Renault Clio Edition One | foto: Renault

Různé speciální edice vozů jsou vždy něčím výjimečné. Nyní se Renault nechal inspirovat německým Mercedesem a představil Clio Edition One.

Ano, podobnost s Mercedesy Edition One není náhodná, je to nejspíše účel. Renault se zkrátka rozhodl udělat podobně laděné Clio, jenž bude k dispozici na omezenou dobu v obou karosářských verzích, tedy hatchback a Grandtour.

Edice One dostane snad veškerou možnou výbavu, která obsahuje kožené čalounění sedadel nebo exkluzivní lak perleťový lak karoserie. Pokud preferujete jinou barvu, výrobce vám na zakázku dodá Clio s lakem Titanium Grey, Glacier White, Platinum Grey anebo s lakem Black Etoile.

Speciální Clio dostane i černou střechu a kryty zpětných zrcátek, full-LED přední světlomety Vision a 17palcová kola z lehkých slitin v laku Optemic Black. Ve standardu najdeme také tónovaná zadní okna, koženou přední loketní opěrku, hliníkové pedály, označkované prahy dveří a speciální koberečky.

Cena za vůz startuje na 19 650 eurech a Edition One je nabízen s následujícími motory - TCE 90, TCE 120, DCI 90 a dCi 110. Na výběr bude mít zákazník mezi šestistupňovou manuální a dvouspojkovou automatickou převodovkou EDC.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy