Mercedes-Benz třídy E All Terrain - Konkurence pro Allroad je za dveřmi

Mercedes-Benz E All Terrain | foto: Tobias Buttner

Automobilka Mercedes už za rok představí terénní oplastovanou verzi modelu třídy E. Má nést označení All Terrain a dnes vám ukážeme, jak přibližně bude jeho vypadat.

Kromě toho má na trh dorazit vůbec první pick-up Mercedes. Ten dostane základ v Nissanu Navara a vedle něj se bude velké pozornosti těšit oplastovaná třída E All Terrain. Krom toho se chystá omlazení třídy S, která to díky novému konkurentovi v podobě BMW řady 7 potřebuje jako sůl.

V podstatě se má jednat o konkurenci pro lety prověřené Audi A6 Allroad a už začátkem léta jsme mohli vidět, že Mercedes testuje něco zvýšeného s kombíkovou karoserií éčkového Mercedesu.  V sérii pak počítejme s oplastovanými lemy blatníků, lehce zvýšenou světlou výškou, pohonem všech kol, vzduchovým pružením a zakrytovaným podvozkem.

Přiložený snímek terénního éčka pochází od Tobiase Büttnera. Jeho ztvárnění je vcelku povedené, nechybí rozměrná kola, plasty na karoserii a další doplňky. Pokud půjde vše podle plánu, premiéru vozu čekejme ještě letos na autosalonu v Paříži.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy