The Grand Tour má za sebou první natáčení. Jaké jsou ohlasy diváků?

The Grand Tour | foto: The Grand Tour

Slavná moderátorská trojice Clarkson, Hammond a May začali točit první díl svého nového pořadu. První reakce diváků jsou velmi pozitivní a prý se dá čekat velká porce zábavy a akce.

Vše probíhalo v jihoafrického Johannesburgu, kde byl stvořen první díl pořadu The Grand Tour. Jeden z diváků pak po skončení natáčení řekl, že komu se líbí současný Top Gear, z druhého pořadu bude naprosto unešen a bude jej milovat. 

Doslova řekl "Kluci nás rozesmívali, až jsme brečeli. Bylo tam všechno, co byste čekali a i něco navíc". Jak je vidět, slavná trojka stále oplývá svým humorem a navzájem se doplňují, což například v novém Top Gearu významně chybí.

Hlavní náplní pořadu The Grand Tour budou cesty kolem světa v různých autech. Nesmí chybět typické humorné situace, scénky a hádky mezi trojicí moderátorů. Třešničkou na dortu se stane pojízdné studio, v němž bude moderován celý pořad.

Premiéru prvního dílu čekejme letos na podzim a shlédnout jej budeme moci skrze internetovou televizi Amazon Prime. Zatím se počítá s natočením tří sérii, každá z nich pak bude mít dvanáct dílů

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy