Bentley chce vyrobit ultra limuzínu, bude lepší než Mulsanne

Bentley Mulsanne | foto: Bentley

Bentley Mulsanne tvoří současný vrchol modelové nabídky. Časem se ale může stát, že bude sesazen ještě něčím větším, výkonnějším a rychlejším.

Ačkoliv to je celkem nedávno, co přišla jeho omlazená verze, najdou se zákazníci, jenž chtějí stále něco víc. Nestačí jim přitom ani dvě ultra verze, které nesou označení Speed a EWB. Naprostým vrcholem je prodloužený Mulsanne Grand Limousine.

S novou informací tak přichází server Automotive News Europe. Ten říká, že se u Bentley chystá něco ještě luxusnějšího, co má překonat současný Mulsanne. Údajně vše prozradil Rolf French, což je člen představenstva. Podle něj je v současnosti zkoumána úvaha, zda půjde postavit něco mnohem lepšího, co by vycházelo z modelu Mulsanne.

Následně získané výsledky úvah pak budou směrem k tomu, aby se případně mohla spustit produkce nové vlajkové lodi s logem Bentley. Pokud se tak opravdu stane, měli bychom počítat s roční produkcí zahrnující maximálně 50 až 100 vozů ročně. Tím bude zaručena exkluzivita a výjimečnost.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy