Rezvani postaví novou verzi supersportu Beast. V čem se bude lišit?

Rezvani Beast | foto: Rezvani

Supersport Beast od Rezvani patří mezi nejzběsilejší automobily, které dnešní americké automobilky vyrábí. Nyní se zdá, že Rezvani chystá zcela novou karosářskou variantu této zběsilosti.

Extrémní supersport Beast pocházící od společnosti Rezvani, patří mezi naše nejoblíbenější automobily. Ve své podstatě se jedná o britský skvost Ariel Atom ve velice slušivém karbonovém kabátku.

Nedávno tato automobilka odhalila skicu nové verze Beastu s přídomkem Alpha. Bohužel Rezvani prozatím nevydalo mnoho detailů.

Rezvani Beast Alpha | foto: Rezvani

Pouze víme, že se bude jednat o karosářskou verzi targa, vozu Beast Speedster. Můžeme se tedy těšit na první Beast se střechou, byť snímatelnou. Prozatím není jisté, bude-li se jednat o střechu tvořenou plátnem či lehkými kompozitovými materiály.

Společnost Rezvani rovněž i potvrdila, že Beast Aplha bude sdílet techniku se svým bratrem Beast Speedter. To znamená, že v útrobách vozu nalezneme opět 2,4 litrový, kompresorem přeplňovaný čtyřválec značky Honda, produkující 500 koňských sil. Motor je spárován se šestistupňovou manuální převodovkou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy